Customer Service

We want you to be satisfied with every step of your shopping experience at Jonette’s online store. We hope the information below answers all of your questions, but if not, just send an e-mail to [email protected] or call (303) 689-9318.

 


1. Data Security

Question: Does JonetteCrowley.com use a secure Internet connection when I make a purchase?

Answer: Yes, your address and payment information (credit card numbers, etc.) is securely transmitted from your browser to our servers using 128 Bit SSL encryption.

 

2. Privacy

Question: Is the information you obtain kept private, or do you sell your customer lists to other businesses?

Answer: JonetteCrowley.com DOES NOT sell or provide any information pertaining to its customers to anyone at anytime. Period. Our goal is to provide a trusting environment to our customers and registered users. We will not jeopardize that trust by selling information.

 

3. Payment Options 

Question: What form of payment do you accept?

Answer: Our online store accepts VISA, MasterCard and Discover credit cards. NOW Accepting American Express cards!  The transaction is processed immediately through our secure server. Or you can select the option to print the order form and either fax or mail it to us with your credit card information.

Question: I don’t have a credit card so can I still order products?

Answer: Yes. You can pay by personal check, money order, Paypal or wire transfer if you don’t have a credit card.  If you need any help with payment options, please send an e-mail to [email protected] with the following in the subject window: URGENT ORDER METHODS QUESTION, we’ll get back to you as quickly as we can (usually within 1 business day).

 

4. Shipping & Handling Costs

Question: What are typical shipping and handling costs, and what are the handling costs for?

Answer: Handling fees consist of the actual packaging (i.e., shipping tubes, padded envelopes, cardboard boxes, bubble-wrap, etc) and the human time to pack the order and ship it out. Shipping fees are the costs of the actual shipping.

 

5. Shipping Turnaround

Question: How long will it take to get my order?

Answer: It depends on a number of variables. We normally ship out orders within 2-3 business days of their receipt in our system. If you live in the United States, you can order Priority mail, and this will typically get to you within 2-3 days after we ship your order. First class can take 4-6 days if you live in the United States.  If you live outside the United States market, priority mail takes about 6-10 days and first class takes about 10-14 days.

 

6. Sales Tax

Colorado residents will be charged 4.35% sales tax on book and cd orders.

 

7. Questions Before Ordering

Question: If I need to talk with someone before I place an order, what do I do?

Answer: Send an e-mail to [email protected] with your question and place in the subject window of your e-mail the following: URGENT ORDER QUESTION. Include your question, phone number and name, and I will respond as quickly as possible.

 

8. Return Policy

Question: Do you have a return policy in the event I get a product and it doesn’t function properly?

Answer: Yes.

If you have any problems with any product, please contact Julie at [email protected], and she will do her best to work out something that will be fair and leave you satisfied. We don’t want any unhappy customers.

  

9. Cancellation Policy

Question: Do you have a cancelation policy in the event I cannot attend an event that I registered for?

Answer: No.

All payments are non-refundable. However, they are transferable if you should find someone to take your place.  This is in regards to workshops and tours.  Please contact Julie at [email protected] if you need to cancel.

10. Order Confirmation

Question: Do I get a receipt or order acknowledgement after I place my order?

Answer: Yes. Within minutes after submitting your order, you’ll receive an e-mail order confirmation acknowledging that your order was successfully placed. When placing your order, please be sure to carefully fill out your e-mail address, to ensure this receipt gets to you.

 

11. Contact Us

If you have any questions, please send e-mail to [email protected] or call Julie at +1(303) 689-9318.